2014. május 18.

Én és a DUE Sajtófesztivál

 Hello!

Immáron 1 éve vagyok DUE tag és azt kell hogy mondjam, hogy életem egyik legmeghatározóbb 1 éve volt. Olyan barátokra leltem, akikkel ha összefutok, nincs olyan, hogy kínos csend. Nincs olyan, hogy csak egy bizonyos emberrel beszélgessek. Nincs olyan, hogy bizonyos emberek. Egyszerűen csak vagyunk mi, a DUE és ennyi az egész. Vidámság, kapcsolatteremtés és kicsit az "otthonba visszatérés". Ez a három szó jellemzi leginkább én és a DUE kapcsolatát. ( Ígérem többször nem írom le a DUE szót)
2013.05.10. Ekkor nyertem meg az év diákvideósa címet. Ami nekem nagyon nagy megtiszteltetés volt, és még mindig köszönöm. Ekkor határoztam el, hogy elmegyek a táborba és pár hónapra rá már tudtam, hogy ez életem egyik legjobb döntése.
2014.05.16. Eltelt egy év, most nem neveztem pályázatra, de DUE aktivistaként vettem részt a Sajtófesztiválon. Amikor szembejönnek veled azok az emberek, akiket csak a táborban láttál utoljára, elképesztő érzés. Mindenki örül a másiknak és mindenki egymás nyakába ugrik még akkoris, ha eddig csak két szót váltottak.

Néhány képet szeretnék megosztani veletek, hogy mi is történt velem az idei Sajtófeszten:


Csak, hogy mindenki tudja..


Kiss Ádám-Közönségtalálkozó


Litkai Gergely-Közönségtalálkozó

Mindig nagyszerű műsorokkal készülünk :)


Jövőre ugyanitt  és MINDENKI jöjjön táborba! :)

Molly.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése