2013. november 25.

S.W.A.G az új PÁWA..Hy!Olyan régóta meg akarom fogalmazni a gondolataimat a mai velem egyidősekkel kapcsolatban. Sokszor kívánom, hogy bárcsak csak 7 évvel előbb születtem volna, mert már én szégyellem magam, hogy milyen sötétek a tizenévesek. Én megértem, hogy néha rövidebb azt írni, hogy "naon" vagy "tom", de hogy még meghosszabbítanak néhány szót : fell, lessz..vagy a felakarlak hívni egybeírva áucs..  és az a gond, hogy nem véletlenül nyomják félre. Nem mondom, hogy tökéletes helyesírásom van, mindenki hibázik, de még ezek az emberek osztják az észt FACEBOOK-on. Igen, mert ha közösségi portálokon írod az okosságokat, akkor felfigyelnek rád az emberek és SWAG leszel, főleg ha csücsörítős képet raksz fel magadról úgy, hogy kint van a melled 12! évesen.. Általános iskolás vagy és azzal menőzöl, hogy jajj megvolt az a csávó is meg az is.. te jó isten és ez a dicsőség ebben a korban. Meg a péntek esti bulik, ahol rázni tudod a segged, és akkora ribanc lehetsz, amekkorára egy igazi pedofil vágyik ;) Anyukád igazán várhatna otthon egy kicseszett nagy pofonnal. Csak az a baj, hogy nem fog, mert már régen elkésett a neveléseddel. Csírájában kellett volna elfojtani.

A másik fele a fiúcskák, mert sajnos férfiak nem lesztek a V nyakú pólóban és a bokáig érő nadrágban. Ez kinek tetszik? Ja, hogy a csücsörítős lányoknak. Megnézném a közös gyereketeket. 
Ja, hogy anyuci apuci tolja alátok a pénzt.. kíváncsi lennék, hogy milyen a bizonyítványod és majd ha nem lesz anyuci apuci akkor, hogy tartod majd fent a segged?

Molly.

(Elnézést az obszcén kifejezésekért) 


Ui.: obszcén jelentése: szeméremsértő, trágár
Csak a TI kedvetekért ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése