2011. október 7.

HomeworkTwo.

Hello


 A média gyak. lecke most már képekkel együtt. Lassan a videó is készül. 
Világhírű bögre manifaktúrám van. Én alapítottam 5 éve.  Amikor kislány voltam minden országban ahol csak jártam bögréket vettem. Otthon a szobámban egy külön erre a célra készített vitrinben gyűjtöttem őket és ekkor határoztam el, hogy én leszek a legnagyobb bögrekészítő cég vezetője, ami valaha létezett. 
 
Kinevettek ezért a gimnáziumban. 
Csak egyetlen hű barátom volt, Aurél. Ő is kicsit bolondnak tartotta az ötletemet, de elfogadott úgy ahogy vagyok. Hiszen ő is egy elég fura alak volt. Imádta a kalózokat. Próbált ő is úgy öltözködni és viselkedni, de ez tetszett benne.
Aurél
A gimnáziumi évek hamar elszálltak. Leérettségiztem és titkárnőként kezdtem dolgozni, hogy gyűjtsek elegendő pénzt a gyár felépítéséhez.

Minden este amikor hazaértem a kis albérleti lakásomba csak a bögrékre tudtam gondolni. Évek óta elhatároztam magam, most nem léphetek vissza. 

Reggelente munka előtt a kedvenc bögrémből ittam meg a frissítő kávémat, felhívtam Aurélt és érdeklődtem felőle, hogy épp aznap melyik országba van és mi a fotósküldetése.


 
Munkába menet mindenkinek boldogan köszöntem és az irodában úgy dolgoztam, mint az angyal.


Pár hét múlva ki is neveztek a főnök titkárnőjének, ami fizetésemeléssel járt. Elég volt csak fél évet ott dolgoznom főállásban és máris összegyűlt annyi pénz, hogy elkezdhessem a bizniszem és megnyissam a gyárat. 


 Aurél mindenben segített. Egyre jobban éreztem magam vele. Sokat utaztunk együtt repülővel különféle helyekre, hogy dolgozókat toborozzak.
Aurél hamar társfőnök lett a cégemnél és kis idővel a kezemet is megkérte.
5 év elteltével kijelenthetem, hogy boldog házasságban élek és egy világhírű bögre manifaktúrám van.Az álom bögre
A történet egészben 
Világhírű bögre manifaktúrám van. Én alapítottam 5 éve. Amikor kislány voltam minden országban ahol csak jártam bögréket vettem. Otthon a szobámban egy külön erre a célra készített vitrinben gyűjtöttem őket és ekkor határoztam el, hogy én leszek a legnagyobb bögrekészítő cég vezetője, ami valaha létezett. Kinevettek ezért a gimnáziumban. Csak egyetlen hű barátom volt, Aurél. Ő is kicsit bolondnak tartotta az ötletemet, de elfogadott úgy ahogy vagyok. Hiszen ő is egy elég fura alak volt. Imádta a kalózokat. Próbált ő is úgy öltözködni és viselkedni, de ez tetszett benne.
A gimnáziumi évek hamar elszálltak. Leérettségiztem és titkárnőként kezdtem dolgozni, hogy gyűjtsek elegendő pénzt a gyár felépítéséhez. Aurél még a gimi után is mellettem állt. Ő világhírű természetfotós lett, miközben én egy irodaházban pötyögtem a billentyűzetet. Minden este amikor hazaértem a kis albérleti lakásomba csak a bögrékre tudtam gondolni. Évek óta elhatároztam magam, most nem léphetek vissza. Reggelente munka előtt a kedvenc bögrémből ittam meg a frissítő kávémat, felhívtam Aurélt és érdeklődtem felőle, hogy épp aznap melyik országba van és mi a fotósküldetése. Munkába menet mindenkinek boldogan köszöntem és az irodában úgy dolgoztam, mint az angyal. Pár hét múlva ki is neveztek a főnök titkárnőjének, ami fizetésemeléssel járt. Elég volt csak fél évet ott dolgoznom főállásban és máris összegyűlt annyi pénz, hogy elkezdhessem a bizniszem és megnyissam a gyárat.  Aurél mindenben segített. Egyre jobban éreztem magam vele. Sokat utaztunk együtt repülővel különféle helyekre, hogy dolgozókat toborozzak. Aurél hamar társfőnök lett a cégemnél és kis idővel a kezemet is megkérte. 5 év elteltével kijelenthetem, hogy boldog házasságban élek és egy világhírű bögre manifaktúrám van.
A média gyak. lecke most már képekkel együtt. Lassan a videó is készül. 


Molly. 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése