2010. május 11.

I'll be right here when your world starts to fall. :)

Hello.


Nos. az élet érdekes. Fordulhat rosszra,jóra,szerencsésre.Soha nem tökéletes. Mindig vannak bakik, hibák, hiszen maga az ember sem tökéletes. Mindenki hibázik és azt vagy elfogadja, vagy megy tovább, mit sem törődve a történtekkel, mindenféle bocsánat kérés nélkül. Fontos, hogy nem akkor vagy nagy ember,hogyha megbántasz mindenkit vagy felvágóskodsz a dolgaiddal, azzal inkább csak alacsonyabb szintre süllyeszted magad és egyre mélyebbre kerülsz, amíg te azt hiszed milyen menő vagy. De nem veszed észre, hogy mindenki más mást gondol rólad. De te akkor sem nézel hátra a hibák után,csak mész tovább és mindent felborítasz magad mellett, mögött. Valószínű vagy legalábbis remélem, hogy majd rájössz, egyszer hogy mit rontottál el és helyre teszed.
És akkor van a másik oldal. Aki elszenvedi ezeket a hibákat amik  rajta csattannak. Ő meg csak szenved és sír,szomorú. Tulajdonképpen teljesen más hülyesége miatt. Vagy épp az élet miatt. De akármelyikről is lenne szó túl kell lépni. Ha könnyeket is ejtesz nem érdemes sokat. Túl kell lépni mindenen. Ilyenkor hallom, hogy *mondani könnyű*. Ha hiszel magadban akkor nem csak mondani lesz könnyű. A hit és az önbizalom mindennek a kulcsa. Soha nem kell feladni semmit. Mindig vannak kiskapuk,amiket meg kell keresni,ha már tényleg nem találsz más kiutat. De mindenre van megoldás. Csak okosan kell gondolkozni.
 Ami elmúlt,az elmúlt. Nem tudsz ellene mit tenni. nevethetsz az emlékeken. Kizárólag nevethetsz, mert örülnöd kell annak, hogy megtörtént és nem azért siránkozni, hogy vége van. De mindig előre kell gondolkoznod, mert nem mehetsz vissza az időben csak úgy. De ha mégis elrontottál valamit,akkor csak a bocsánat kérés segíthet mindenen. Az őszinte bocsánat.
Ezt most így azért írtam le, mert sok barátnőm elég rossz helyzetbe van. (és én is)  Mondjuk én már jobban vagyok minden szempontból. Szóval csak tapasztalatból mondom, hogy mindig van megoldás. Főleg ha van kire számítanod. Barátok,család akik segítenek. Csak fel a fejjel :)
És ezzel nem arra szeretnék kilyukadni, hogy csak te vagy a hibás. Nem. Egy veszekedésben, egy rossz helyzetben mindig 2 *bűnös* van. Soha nem csak 1 ember a hibás. és még egyszer hangsúlyozom, hogy senki sem tökéletes :)Imola (L)félévee. :)


Waní köszönöm (L)


Gumikacsa.ismét mindent köszönök (L)

Ágóm. szeretünk :) hétvége (Y) Hamm. tudod ;)

Becks. nem ismerlek igazán és nem tudom olvasod-e.. de kívánom, hogy gyógyulj meg és minden forduljon jobbra :)

Melcsi. remélem minél hamarabb rendbe jön minden és olyan lesz minden amilyen volt :) nem sok van hátra..

Fifi. hálás vagyok a segítségekért. nagyon :)

Anzee. nem tudom mennyire olvasod ezek után.. utálom a haragot. Nem vagyok egy harag tartó típus.. és így hogy már vége az évnek nem szeretnék utálatba elválni. nem tudom miért jó ez neked. nem vagy a legjobb barátom, de azért az ellenségem sem és ha ez az ovis viselkedés jó, hogy nem szólok hozzád akkor hajrá. de ha belegondolsz.. inkább meg kéne beszélni és talán rájönnél, hogy nem úgy van valami aminek látszik. A látszat néha csal.:)
...Darabokra törted a szívem. Sikerült egy kis részét összeraknom, de a nagyrésze még hiányzik. Talán csak te tudod összeforrasztani, senki más. Bárcsak hallanád azt amikor sírok. Bárcsak tudnád mennyit szenvedek, ha meglátlak.../részlet/Jóéjt.(L)


Molly.xX
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése