2010. március 8.

Igen,így érzek.:( már lassan 1,5 éve.

Hello.( megint egy bejegyzés mára)

1. ha valakit megis bántok tényleg sajnálom. de ez kijött belőlem. nem tehetek róla. meg csak azért bántom mert ő is bántott. fájt de tényleg.

Melcsi (BFF) nagyon köszönök mindent. <3


.мσℓℓү кettőspontdéé.             says:
de.. ajh.. annyira elegem van.. tudom tudom hogy csak a barátaim véleménye fontos.. de.. már a fiúk az agyamra mennek.. még ha*viccelnek* is de nem tetszik már.. azért mert dilisebb lettem.. igen talá ez a jó szó.. nem vagyok olyan komoly.. ezért kell szinte *utáLni* nem értem.. és már elegem van belőlük. az osztályba csak kb 4 emberbe bízok meg és 4 emberrel vagyok jóba.. te, cris, judit, és flóra.. meg van egy pár olyan semmilyen..szvalnem vagyok velük rosszba meg semmi pl kristóf vagy fru,waní kristóf sajnos csak szanten miatt.. de.. akkor is.. ez a magyarázat arra hogy máshol keresek barátokat. mert itt nem találok olyat akitmegért. és pont ezért *itélnek el* és.. ez olyan rossz. nem is ismernek a legtöbben..

·٠•ღ Melinda ღ•٠· says:
*és azok nem is fontosak...még kb 3 hónapig velük töltöd a napjaidat utána elfelejted akik nem voltak fontosak
*és ha dilisebb lettél? ez egy dilis világ mindenki dilis...
          .мσℓℓү кettőspontdéé.             says:
*én ezt értem.. de ezt a 3 hónapot is végig kell *vészelnem* és szar így..
·٠•ღ Melinda ღ•٠· says:
*és ha ezek az emberek akikkel jól megvagy akkor szard már le azt akivel nem
          .мσℓℓү кettőspontdéé.             says:
*és csak elrontják a kedvem..
·٠•ღ Melinda ღ•٠· says:
*mindig lesznek olyanok akik utálni fognak mert valami olyan birtokában vagy amiről ők csak álmodnak
*jó szíved van ez az egyik és ez csak nagyon kevés embernek adatik meg
          .мσℓℓү кettőspontdéé.             says:
*csak én nem olyan vagyok. azért fura mert mondjuk 1-2 éve még szaszával is nagyon jóba voltam. de egyszerűen lenéz.. mert szóba állok egy 6.-ossal.. miezmár? azt hiszi ő ilyen húúmegháá ők is olyan emberek mint én te vagy akár egy 6.-os meg nem is ismerik őket. és ha én velük érzem jól magam. akkor mivan? szval ezmár. szinte fáj. hogy látom hogy lenéz, nem beszél velem,furcsán néz rám stb..
*:) köszönöm. <3
·٠•ღ Melinda ღ•٠· says:
*nm:)


Ezvan. :( vhogy kibukott.

Peace.Bye.MollyBubble.xX

2 megjegyzés:

  1. Nah jo hu leszek onmagamhoz vagyis ez egy kicsit hosszu lesz ^^

    Lehet hogy kicsit ugy fog hangzani mint egy nyalas betetdal vagy mint egy hulye filmnek az egyik sora, de hidd el ezzel az erzessel nem vagy egyedul. Regen en is elegge igy ereztem magam es lehet hogy kicsit ironikus de pont abbol meritettem erot ahogy lattalak teged minden nap boldogan az udvaron setalni a baratnoiddel. Lattam hogy mennyire gondtalannak nezel ki es ugy gondoltam hogy en is ilyen akarok lenni! Es par hete elkezdtem olvasni blogodat meg komizgatni a kepeidre es egyre jobban csodalkoztam azon hogy a blogodban annyira tele vagy problemakkal viszont a kepeiden oszinte gondtalansag tukrozodik az arcodrol.
    Nem reg vettem a batorsagot hogy eloszor komizzak a blogodba szal ha ezentul egyre gyakrabban lesznek ien "kitoreseim" akkor elore is bocsi ^^

    Remelem ez valamennyit segitett

    Jah, amm es ha kell egy barat a 7.-bol valaki aki egy szemelyben jo hallgato es tud tanacsokat is adni, akk myvip-en fonn van az msn cimem ;)

    VálaszTörlés
  2. :D Köszönöm. :P Ebből látszik hogy a látszat csal. de úgylátszik hogy jól végeztem a *dolgom* mert próbáltam leplezni minden problémám ami nem túl könnyű. pedig az mindig van.

    Barátok mindig kellenek. :) Szval meglesem vipped. :P

    VálaszTörlés